ŠLEP
ČAMACA

Siguran Brz Jeftin Šlep Čamaca

Siguran Brz Jeftin
Šlep Čamaca

Pored standardnih usluga šlepa, stojimo Vam na raspolaganju i kada su u pitanju usluge šlepa i transport čamaca do marine ili hangara.

Šlep čamaca se razlikuje od standardnog šlepa pre svega zbog veličine i težine samog čamca. Zbog velike raznolikosti kod čamaca i ostalih sličnih vozila koje se koriste na vodi, poput skutera ili glisera pozvoite nas kako bi proverili vaše dimenzije čamac ne bi štrčao.

Šlep skutera za vodu

Šlep jednog skutera za vodu se izvodimo izuzetno brzo i efikasno, dolazimo na vašu lokaciju za nekoliko minuta, ukoliko imate više skutera Molimo Vas da nas obavestite.

šlep čamaca

Šlep Čamaca

Pre nego što se otisnete svojim čamcem od obale morate da ga transportovati. Problem dodatno postaje komplikovan ako do sada to nikada niste radili. Koja je težina čamca? Kojim vozilom može bezbedno da se obavi šlepanje? Koja je pouzdana šlep služba za ovu vrstu plovila.

Prevoz Čamca Do Dunava

Šlep Čamaca sa nama nikad sigurnije i bezbednije, da vaše uživanje vikendom na dunavu bude besprekorno angažujte našu šlep službu kako bismo Vas oslobodili pritiska prilikom transporta vašeg čamca. 

Angažujte nas za šlep čamaca na teritoriji Beograda. Postoji mogućnost samo šlepa čamaca ili i vađenja iz vode i šlepa. Šlep čamaca vršimo do i sa svih poznatih marina i pristaništa na Savi i Dunavu. Možemo transportirati čamce, glisere, dunavce, skutere na vodu.

Radimo svakog radnog dana a naša služba Vam je dostupna i vikendom 24 sata spremna da Vam doveze i odveze čamac u bilo koje doba dana ili noći.  

šlep čamca do dunava

Blogovi

Naša Iskustva

  • All Post
  • Uncategorized
Izvlačenje vozila iz Blata

IZVLAČENJE VOZILA IZ BLATA Izvlačenje Iz Blata Izvlačenje vozila iz Blata je ono što nijedan vozač ne želi da ga snađe na putu jesu nepredviđene situacije. I kada vaše vozilo…

Šlep Po Snegu

ŠLEP PO SNEGU Šlep Po Snegu Zimi je smanjena vidljivost zbog padavina, snega, kiše, magle, ali i zbog naslaga na staklima. Ako Vam se desi neka nezgoda usled lošeg vremena…

Šlep Hvarisanih Vozila

ŠLEP HAVARISANIH VOZILA Šlep Havarisanih Vozila Šlep Havarisanih Vozila kao sve ostale koje vršimo podrazumeva odklanjanje oštećenih vozila sa puta posle nesreće ili odvoženje vozila na odpad . Pri čemu je…

Naša šlep služba je operativna non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

© 2022 Slep Služba Tišma | Sva prava zadržana | Powerd By: Skysign