ŠLEP
HAVARISANIH VOZILA

Šlep Havarisanih Vozila

Šlep Havarisanih Vozila kao sve ostale koje vršimo podrazumeva odklanjanje oštećenih vozila sa puta posle nesreće ili odvoženje vozila na odpad . Pri čemu je vozilo toliko oštećeno da se ne isplati popravljati i vratiti vozilo u vozno stanje.

Za sve one koji se nadju u hitnoj stiuaciji gde je vaše vozilo posle nezgode na putu ostalo apsolutno nepokretno tada je pomoć iskusne i profesionalne šlep službe od ključnog značaja. 

Zašto je Havarisano Vozilo drugačije?

Pokvareno vozilo podrazumevamo ako bez dodatnih poteškoća možemo da navučemo na platformu dok ukoliko je auto previše oštećeno i izdeformisano i ostao na manje od 3 točka znači da se radi o težem i komplikovanijem slučaju za transport jer se za izmenjenu geometriju vozila koristi posebna mehanizacija. Profesionalni tim mora biti oprezniji, jer je otežan utovar i istovar ovakvog vozila.

Sve što vam je potrebno možete se nama obratiti za brzu jeftini i pouzdanu uslugu Šlep-a Havarisanih Vozila.

Šlep Havarisanih Vozila​

Napuštena i propala Vozila

Ponekad se dešava da se na nekim lokacija nalazi neka olupina od vozila koju je potrebno ukloniti na napuštenim putevima. Često stoje i po nekoliko godina i usled slinog perioda koji provedu na tom mestu vozila se raspadnu i postanu potpuno nepokretno parče metala. Nekad je stuacija i teža, pogotovo kod vozila  koji su sleteli u jarak ili kanal pored puta.  Imamo i one, najteže slučajeve, koji su se našli ispod vode, kao i na drugim nepristupačnim terenima. Bez obzira što više nemaju vrednost ova, sada već spada u vangabaritni teret, predstavljaju jako komplikovan utovar i  komplikovanu pripremu za osiguravanje tereta za šlep koje je neophodno ukloniti, za to vam je potrebna iskusna šlep služba.

Otkup Havarisanih Vozila

Ukoliko imate neko vozilo koje stoji na jednom mestu zanjte da sve više propada, najbolja solucija koju imate jeste da prodate na odpadu to vozilo što pre kako biste ipak izvukli nešto novca od te olupine.

Najbrza Šlep Služba u Beogradu.

Stižemo izuzetno brzo na vašu lokaciju bez obzira koliko ste udaljeni od nas. Grantovano minimalno čekanje, pozovite nas!

Blogovi

Naša Iskustva

  • All Post
  • Uncategorized
Izvlačenje vozila iz Blata

IZVLAČENJE VOZILA IZ BLATA Izvlačenje Iz Blata Izvlačenje vozila iz Blata je ono što nijedan vozač ne želi da ga snađe na putu jesu nepredviđene situacije. I kada vaše vozilo…

Šlep Po Snegu

ŠLEP PO SNEGU Šlep Po Snegu Zimi je smanjena vidljivost zbog padavina, snega, kiše, magle, ali i zbog naslaga na staklima. Ako Vam se desi neka nezgoda usled lošeg vremena…

Šlep Hvarisanih Vozila

ŠLEP HAVARISANIH VOZILA Šlep Havarisanih Vozila Šlep Havarisanih Vozila kao sve ostale koje vršimo podrazumeva odklanjanje oštećenih vozila sa puta posle nesreće ili odvoženje vozila na odpad . Pri čemu je…

Naša šlep služba je operativna non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

© 2022 Slep Služba Tišma | Sva prava zadržana | Powerd By: Skysign