ŠLEP
MOTORA

Bezbedan Brz Siguran Šlep Motora

Bezbedan Brz Siguran
Šlep Motora

Šlep motora, kao i  kod ostalih šlepanja svih vrsti vozila pokrivamo ceo Beograd i mesta u bilzoj okolini. Po unapred utvrđenom dogovoru, vršimo šlep usluge za različite lokacije na čitavoj teritoriji Srbije.

Dostupnost za Šlep Motora 00-24

Naša ekipa patrolira ulicama Beograda svakondevno i stim na umu mi smo Dostupni 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Kad god Vam zatreba asistencija u vezi motora budite slobodni da nas kontaktirate.

slep motora tisma

Sačuvajte Vaše Dvotočkaše

Poznajemo odlično kolika je važnost bezbednost svih motora koje prevozimo.

Šlep motora se u znacajnoj meri razlikuje od transporta drugih vozila npr. šlep automobila, naša služba koristi adekvatnu opremu, u našem kolektivu ima i ljubitelja dvotočkaša tako da se vaš motor nalazi uz iskusne vozače i ljubitelje motora! 

Naše iskustvo smo savladali za sve vaše potrebe kod različitih modela i dimenzija motora, tako da smo odlično pripremljeni za transport i šlepanje svih tipova motora. 

Ovo treba da vam bude dovojno dobar razlog da možete biti sigurni da je Vaš motor u najsigurnijim rukama. 

Brzi Šlep Motora

Pozovite nas i dolazimo na Vašu lokaciju u najkraćem mogućem roku, i transportujemo bezbedno Vašeg dvotočkaša na željenu destinaciju.

slep motora slupanog

Blogovi

Naša Iskustva

  • All Post
  • Uncategorized
Izvlačenje vozila iz Blata

IZVLAČENJE VOZILA IZ BLATA Izvlačenje Iz Blata Izvlačenje vozila iz Blata je ono što nijedan vozač ne želi da ga snađe na putu jesu nepredviđene situacije. I kada vaše vozilo…

Šlep Po Snegu

ŠLEP PO SNEGU Šlep Po Snegu Zimi je smanjena vidljivost zbog padavina, snega, kiše, magle, ali i zbog naslaga na staklima. Ako Vam se desi neka nezgoda usled lošeg vremena…

Šlep Hvarisanih Vozila

ŠLEP HAVARISANIH VOZILA Šlep Havarisanih Vozila Šlep Havarisanih Vozila kao sve ostale koje vršimo podrazumeva odklanjanje oštećenih vozila sa puta posle nesreće ili odvoženje vozila na odpad . Pri čemu je…

Naša šlep služba je operativna non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

© 2022 Slep Služba Tišma | Sva prava zadržana | Powerd By: Skysign