ŠLEP
TERETA

Kvalitetan Povoljan Pouzdran Šlep Tereta

Kvalitetan Povoljan Pouzdran
Šlep Tereta

Naša usluga šlepa tereta u Beogradu i celoj Srbiji je pouzdana i bezbedna sa izuzetno povoljnom cenom. 

Odgovaramo na sve vaše pozive svakog dana, 00-24, spremni smo da reagujemo u što kraćem roku, garantujemo Vam sigurnost i minimalno čekanje na naš dolazak.

Bezbednost Tereta

Uvek je veliki izazov prevoziti bilo koju vrstu tereta zbog različitih oblika i velikih težina, naša služba ima dosta iskustva u prevoženju gradjevinskih materijala, silosa, havarisanih vozila, i ostale radne opreme.

Zbog raznih vrsta tereta koje prevozimo i sa kojima se svakodnevno susrećemo znamo koju su moguće posledice neosiguranog transporta, nastojimo da maksimalno obezbedimo Vaš teret pre transporta.

Cilj naše usluge je da prvo obezbedimo materijal koji prevozimo na našem kamionu kako bi izbegli oštećenje ili ispadanje tereta. 

Šlep Tereta

Šlep lakog i teškog tereta dosta tražen kod pravnih lica, tako i fizičkim licima. Šlep služba je potrebna ne samo u slučaju kvara ili havarije vozila, već i prilikom transporta teško transportnog tereta.

Težina Tereta

Povoljno vršimo sve usluge prevoza do 2. 5 tone. Kad kažemo šlep lakog tereta podrazumeva se teret do 750kg, teški teret se podrazumeva sve iznad 750 kg, a do 2,5 tona.

Šlep i transport ovakvog tereta je poželjno prepustiti iskusnoj šlep službi, i nikako nije sigurno da to uradite sami. 

Šlep tereta je potrebno dodatno obezbediti, dodatno vezivanje i pričvršćivanje prilikom šlepa. Brzina mora prilagoditi vrsti tereta koji se prevozi. Svaka tip tereta zahteva drugačiji i  poseban pristup, nije sve isto!

Blogovi

Naša Iskustva

  • All Post
  • Uncategorized
Izvlačenje vozila iz Blata

IZVLAČENJE VOZILA IZ BLATA Izvlačenje Iz Blata Izvlačenje vozila iz Blata je ono što nijedan vozač ne želi da ga snađe na putu jesu nepredviđene situacije. I kada vaše vozilo…

Šlep Po Snegu

ŠLEP PO SNEGU Šlep Po Snegu Zimi je smanjena vidljivost zbog padavina, snega, kiše, magle, ali i zbog naslaga na staklima. Ako Vam se desi neka nezgoda usled lošeg vremena…

Šlep Hvarisanih Vozila

ŠLEP HAVARISANIH VOZILA Šlep Havarisanih Vozila Šlep Havarisanih Vozila kao sve ostale koje vršimo podrazumeva odklanjanje oštećenih vozila sa puta posle nesreće ili odvoženje vozila na odpad . Pri čemu je…

Naša šlep služba je operativna non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

© 2022 Slep Služba Tišma | Sva prava zadržana | Powerd By: Skysign