ŠLEP
KOMBIJA

Siguran Pouzdan Poverljiv Šlep Kombija

Siguran Pouzdan Poverljiv
Šlep Kombija

Šlep kombija je usluga koju nudi naša služba, a koja je dosta tražena pre svega zbog velike učestalosti ovakvih vozila. Ukoliko se vaš kombi “zaglavi negde”, naša služba je spremna da vam asistira kod ovakvih vozila i uvek izađe na teren da vam pomogne u svakom mogućem trenutku, kada vam je pomoć najpotrebnija. 

Pružamo Vam najbolju uslugu koja se pre svega ističe pouzdanošću, sigurnošću,  pored toga naše cene usluga su gotovo nenadmašive  u poredjenu sa kvalitetom usluga u Srbiji.

Osigurajte Vaš Šlep Kombija

Firmama nudimo i garantujemo 24/7 bezbednost na putevima, ukoliko se neki kombi Vaše kurirske službe ostao na sred ulice nudimo Vam rešenje u najkraćem mogućem roku. Pozovite nas.

Šlep Kombija

Kombi vozila, nikako nisu lagana vozila i laka za šlepanje i transport. Potrebno je da šlep služba, koju angažujete za ovu vrstu usluge, bude opremljena kvalitetnom i adakvatnom opremom za šlepanje. Postoji više načina putem kojih se može izvršiti jednostavno i brzo šlepanje kombi vozila.

Na prvom mestu, šlepanje kombi vozila pod teretom i bez su dve sasvim zasebne priče, najbolja opcija je da se kombi oslobodi od tereta i odšlepa na željenu lokaciju. 

Šlep Kombija pod Teretom

Transport Kombi vozila koji su pod teretom je veoma izazovna stvar, pre svega jer ukupna težina kombija pod teretom može biti i veća od 4 tone. S tim na umu uvek je preporuka da se po mogućstvu kombi oslobodi tereta kako bi zaštitili robu.

Za kombije sa ukupnom težinom do 2.5 tone garantujemo najbrži i najsigurniji transport, za naše klijente izuzetno važna stvar, pa samom transportu prilazimo sa izuzetnim oprezom i uz maksimalnu bezbednost za sve učesnike u saobraćaju. 

Vama ostaje samo da nas pozovete ukoliko vam je usluga šlepanje kombija potrebna, a mi ćemo Vam brzo i pre svega bezbedno prebaciti vozilo na željenu lokaciju. 

šlep kombija

Blogovi

Naša Iskustva

  • All Post
  • Uncategorized
Izvlačenje vozila iz Blata

IZVLAČENJE VOZILA IZ BLATA Izvlačenje Iz Blata Izvlačenje vozila iz Blata je ono što nijedan vozač ne želi da ga snađe na putu jesu nepredviđene situacije. I kada vaše vozilo…

Šlep Po Snegu

ŠLEP PO SNEGU Šlep Po Snegu Zimi je smanjena vidljivost zbog padavina, snega, kiše, magle, ali i zbog naslaga na staklima. Ako Vam se desi neka nezgoda usled lošeg vremena…

Šlep Hvarisanih Vozila

ŠLEP HAVARISANIH VOZILA Šlep Havarisanih Vozila Šlep Havarisanih Vozila kao sve ostale koje vršimo podrazumeva odklanjanje oštećenih vozila sa puta posle nesreće ili odvoženje vozila na odpad . Pri čemu je…

Naša šlep služba je operativna non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

© 2022 Slep Služba Tišma | Sva prava zadržana | Powerd By: Skysign