ŠLEP
PO SNEGU

Šlep Po Snegu

Zimi je smanjena vidljivost zbog padavina, snega, kiše, magle, ali i zbog naslaga na staklima. Ako Vam se desi neka nezgoda usled lošeg vremena ili vas vozilo jednostavno izda po lošem vremenu mi smo tu u bilo koje doba dana raspoloženi da izadjemo na teren i pomognemo Vam u transportu vašeg vozila.

Šlepanje automobila  u kvaru i po lepom vremenu je teško, a kamoli u lošim uslovima. S obzirom da je u većini situacija, čak i preko dana, vidljivost smanjenja naophodno je da upozorite vozače da vaše vozilo učestvuje u vuči ili da ste zbog nezgode bili prinuđeni da se zaustavite na putu. U tome će vam pomoći odgovarajuća pomoćna signalizacija.

Brzo vadjenje iz Snega

Jednim pozivom garantrovano rešavate sve vaše probleme sa vašim vozilom, dolazimo do vas bez obzira na vremeske uslove, bilo to kiša, sneg, sunce, mećava, oluja uvek smo spremni da Vam pružimo neophodnu pomoć

Šlep Po Snegu

Kako da izbegnete Šlep Po Snegu?

Evo nekih saveta koji vam mogu pomoći pri zimskoj vožnji:

1. Opasna Mesta

Prva mesta za smrzavanje su mostovi i nadvožnjaci. Vozite polako i izbegavajte nagle promene u brzini ili smeru. Neka vaša brzina bude niska u svakom trenutku, kada je to bezbedno, naravno. Pazite na crni led, put možda neće izgledati ledeno, ali crni led može da vas uhvati i može biti opasan i izazvati nesreće.

2. Pažljivo kočite

Ako brzo kočite, to može dovesti do blokade i gubitka kontrole upravljanja. Ako imate antiblokirajuće kočnice, moraćete da primenite konstantan, čvrst pritisak na pedalu. Držite dobru udaljenost između sebe i automobila ispred, više nego inače. Vaše vreme zastoja može biti smanjeno ako ste na zaleđenim ili snežnim putevima.

3. Pažljivo kočite

Ako brzo kočite, to može dovesti do blokade i gubitka kontrole upravljanja. Ako imate antiblokirajuće kočnice, moraćete da primenite konstantan, čvrst pritisak na pedalu. Držite dobru udaljenost između sebe i automobila ispred, više nego inače. Vaše vreme zastoja može biti smanjeno ako ste na zaleđenim ili snežnim putevima.

4. Uverite se da ceo vaš automobil bude čist od snega

Prekršaj je imati sneg na krovu vašeg automobila, pa se uverite da vam je ceo automobil očišćen od snega pre nego što izađete iz kuće. Odmrznite celo vetrobransko staklo, nemojte ga polivati toplom vodom, već koristite odleđivač ili strugač. Može potrajati duže, ali će biti bolje za vaš automobil. Uverite se da možete da vidite kroz zadnji prozor i ako još uvek pada sneg, koristite brisače.

5. Znajte šta da radite ako se zaglavite

Ako se ipak zaglavite u snegu, nemojte ga spuštati i okretati gume. Ispravite točkove i polako ubrzajte. Ako možete, pokušajte da koristite pesak ili blokove ispod točkova. U zaključku, kada vučete drugi automobil vodite računa da vozite polako i da ne kočite, ne ubrzavate ili prebrzo skrećete u krivine. Uverite se da imate odgovarajuću opremu i postavite trouglove upozorenja pre nego što počnete da vučete vozilo kako biste obavestili druge učesnike u saobraćaju šta radite.

POMOĆ PROFESIONALCA

Stižemo izuzetno brzo na vašu lokaciju bez obzira koliko ste udaljeni od nas. Grantovano minimalno čekanje, pozovite nas!

Blogovi

Naša Iskustva

  • All Post
  • Uncategorized
Izvlačenje vozila iz Blata

IZVLAČENJE VOZILA IZ BLATA Izvlačenje Iz Blata Izvlačenje vozila iz Blata je ono što nijedan vozač ne želi da ga snađe na putu jesu nepredviđene situacije. I kada vaše vozilo…

Šlep Po Snegu

ŠLEP PO SNEGU Šlep Po Snegu Zimi je smanjena vidljivost zbog padavina, snega, kiše, magle, ali i zbog naslaga na staklima. Ako Vam se desi neka nezgoda usled lošeg vremena…

Šlep Hvarisanih Vozila

ŠLEP HAVARISANIH VOZILA Šlep Havarisanih Vozila Šlep Havarisanih Vozila kao sve ostale koje vršimo podrazumeva odklanjanje oštećenih vozila sa puta posle nesreće ili odvoženje vozila na odpad . Pri čemu je…

Naša šlep služba je operativna non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

© 2022 Slep Služba Tišma | Sva prava zadržana | Powerd By: Skysign